Aleja Foodtraków 2022
Szanowni Państwo.
Zapraszamy do składania ofert współpracy w Strefie Foodtrucków 2022, która od ubiegłego roku ma swoje stałe miejsce obok mostu do Portu Jachtowego na Łasztowni.
Strefa dzięki różnorodnemu asortymentowi gastronomicznemu zyskała wielu stałych i okazjonalnych konsumentów. Sezonowemu funkcjonowaniu punktów gastronomicznych tradycyjnie towarzyszy wiele wydarzeń na Łasztowni. Część z tych imprez ma formułę ogólnodostępną, inne zaś będą imprezami biletowanymi.
Dlatego co najmniej jednokrotnie w sezonie letnim 2022 strefa Foodtrucków będzie nieczynna i będzie wymagane wyjechanie z terenu Łasztwoni na ten okres - około tygodnia na przełomie drugiego i trzeciego tygodnia sierpnia ze względu na duże wydarzenie eventowe – 12 / 13 sierpnia Męskie Granie, które zajmie cały dostępny teren na Łasztowni.
Uczestniczenie w planowanej w bieżącym roku strefie związane będzie z koniecznością opuszczenia strefy w określonych w umowie terminach i na opisanych zasadach. Oczywiście opłaty za korzystanie z mediów i opłat dodatkowych w tych terminach: ochrona, sprzątanie będzie proporcjonalnie zmniejszone.
W roku bieżącym obowiązywało będzie poza standardowymi opłatami wpłacenie wadium przed rozpoczęciem działalnościjako drugi poza stałą opłatą element funkcjonowania w strefie .
Będą także minimum dwa duże wydarzenia w jedno maju Juwenalia oraz drugie w sierpniu Żagle 2022 w trakcie których partnerzy z naszej Strefy Foodtrucków będą mieli możliwość funkcjonowania w strefie
po uzgodnieniu warunków uczestniczenia z organizatorami wydarzeń w ramach odrębnych uzgodnień finansowych.
Zachęcamy do dokładnego przeanalizowanie oferty Strefy Foodtrucków.
Zainteresowane podmioty gospodarcze prosimy o przesyłanie kompletnej dokumentacji i wniosku na adres mailowy zamówienia@zstw.szczecin.pl do 15 kwietnia 2022.
Informujemy, że niekompletne zgłoszenia – na przykład brak aktualnego zdjęcia foodtrucka lub braki we wniosku - nie będą analizowane.
Zapraszamy do współpracy.
Załączniki:
Publikacja dnia: 07.04.2022
Dokument z dnia: 07.04.2022
Dokument oglądany razy: 1 873